Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Hoe gingen we te werk?

Meer info

De bib heropent de deuren

Meer info

Meer weten?

Meer info

Jullie ideeën voor de bib

Willekeurig
Populair
Recent

Mijn ideale bib

een plaats waar men rustig kan lezen/studeren maar ook met een aparte plaats waar lezers ideeën kunnen uitwisselen over boeken/films.
NVT (ik ben 64)
Helene S.
0 0
lees meer

Mijn bib & communicatie

Via boekstart toen onze dochter 6 maanden was
Ik was pas via deze bevraging op de hoogte van sociale media van de bib...eventueel via de bestaande kanalen (social media en mailing voor wie hiermee instemt) à la Netflix reclame maken voor boeken? Foto's + eventueel korte inhoud en rating (of link naar review) van nieuwe boeken, populaire boeken, en dan wat boeken in de kijker zetten per categorie? Zoals boeken voor kindjes per leeftijdsgroep, boeken voor (jonge) ouders, ouderen, goede thrillers, actua, humor,... Bijv maandelijks. Zo kan je mensen lokken die benieuwd zijn naar die boeken en ze anders zouden kopen. En de huidige kanalen extra boosten, zodat je mensen kan aantrekken die hun weg nog niet naar de bib gevonden hebben. Boekstart is zo'n goed voorbeeld. Misschien ook via een fb-groepen zoals "ge zijt van Sint-Job" indien dit mag,...
Nele I.
0 0
lees meer

Mijn bib & communicatie

Door inwoner te worden van Sint-Lenaarts
Social media kanalen in de kijker zetten - zeker gericht op jeugd
Elien V.
0 0
lees meer

Mijn ideale bib

een bib die er is voor alle mensen die graag willen deelnemen aan het bibleven
boeken en computermogelijkheden op hun niveau en interesse. jongeren in de ruime zin : verschillende mogelijkheden buiten interesse , meer pictogrammen gebruiken ,voor iedereen begrijpbaar . Oog hebben voor dyslexia en andere handicaps, deze mensen kunnen ook lezen , maar hebben daar ondersteuning voor nodig. Ook voor jongeren met andere handicap zoals bijv : autisme . in de bib is het stil , dat is al een pluspunt , overzichtelijk , duidelijk geeft hen rust en minder prikkels.
Rita S.
0 0
lees meer

Mijn ideale bib

De bib is een plaats waar men de laatste uitgaven van boeken, in verschillende genres, kan ontlenen. Verder kan men er kranten en tijdschriften lezen.
Zij moeten hier in contact kunnen komen met alle soorten(genres) boeken zodat zij het leesplezier kunnen vinden tijdens het lezen van een boek.
hugo v.
0 0
lees meer

Mijn bib & communicatie

Ik ben met mijn kinderen die toen nog kleuters waren maandelijks naar de bibliotheek beginnen te gaan omdat ik lezen belangrijk vind
geen idee
Els E.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Tijdspad bibliotheek Brecht

De komende maanden staat er voor de bibliotheek heel wat te gebeuren

Bevraging fase 1

april/mei 2022

Boekenverkoop Brecht

zaterdag 11 - zaterdag 18 juni 2022

Sluiting in Mudaeusstraat en verhuis

12 - 30 september 2022

Opening Uniq Gemeenteplaats

1 oktober 2022

Bevraging fase 2

oktober 2022

Terugkoppeling resultaten

voorjaar 2023