Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Mijn ideale bib

Een warme praktische plek waar de meeste zich op hun gemak voelen.

Voor welke bibliotheek is jouw bijdrage van toepassing?

Bibliotheek Brecht

Wat maakt de bib aantrekkelijk voor jongeren?

een zithoek waar jongeren kunnen hangen en aparte afgescheiden met geluidsdichte wanden bureaus waar studenten kunnen studeren, fateuils waar ouderen kunnen zitten.. evenementen organiseren binnenin te bib of acties doen.

Wat maakt van de bib een ontmoetingsplek?

Mensen die de zelfde passies delen zullen mekaar ontmoeten op dezelfde plek. je kan overwegen om een algemene vergader zaal toe te voegen zodat mensen die een beperkt budget hebben deze zaal kunnen afhuren om hun projecten tot stand te brengen

Wat is je mening over het huidige aanbod van de bib?

In mijn ogen was het huidige aanbod Ok je kan niet verwachten dat een bib alle boeken heeft

Welke boeken of andere materialen ontbreken nog in onze bib?

Misschien zoals ik al zei , de toekomst van een bib moet meer richting een algemene dienstverlening gaan waarbij boeken een toevoeging vormt. een plek waar mensen naartoe willen gaan en niet alleen voor een boek te lenen maar ook om zich te behelpen met projecten zoals studeren creeeren en ontwikkelen van projecten.

Heb je nog andere ideeën om ons aanbod te verrijken?

Dat de architectuur van de bibliotheek nogal zielloos koud en saai is, en dat dit gebouw waarschijnlijk over 10 jaar wordt gezien als ouderwets. Mijn advies zou zijn om een ander architect bureau in dienst te nemen die tenminste feeling hebben met design en architectuur.